Flow Yoga

Alles over Flow Yoga
Lees op deze pagina alles over Flow Yoga gegeven door Naomi.

*Flow Yoga*

In deze les gaan we rustig langs verschillende yogahoudingen waardoor jij je eigen lichaam beter leert kennen. Op jouw tempo ontwikkel je souplesse en kracht en je ontdekt waar jij je lichaam wat extra aandacht en liefde kunt geven. Je hoeft niet lenig te zijn of yoga-ervaring te hebben om mee te kunnen doen aan deze les. In tegendeel: de les wordt rustig opgebouwd zodat jij de les op jouw tempo kunt volgen. Door houdingen aan elkaar te verbinden met onze ademhaling ontstaat er een flow. Ook vergeten we onze mind niet: meditatie vormt een belangrijk onderdeel van deze les. Na de les zijn je spieren langer en voel je je weer een stuk flexibeler. 

Pim Steemers 20procent

De yoga les wordt gegeven door Pim Steemers.
Pim is inmiddels een bekend gezicht in de studio van Naomi. Regelmatig verzorgt hij de workshop Contemporary Yoga Dance, waarin moderne dans, yoga en meditatie met elkaar worden verweven in een heerlijke flow. Verder geeft hij danslessen op verschillende plekken, zowel binnen als buiten Friesland. Met name moderne dans, bewegingstheater en musicaldans. Daarnaast houdt hij er van om diverse kunstdisciplines met elkaar te combineren. Hij noemt zichzelf dan ook ‘creatief verbinder’ en werkt met onder andere video en grafische vormgeving.
 
 
Wat neem je mee voor de yogales en wat trek je aan?
 
Makkelijk zittende kleding, een yoga matje, een flesje water en een handdoek.
 
 
 
Aanmelden kan het aanmeldformulier op de website : www.naomidance.nl/aanmelden of via mail ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) .
 

 

Strippenkaart

Met Flow Yoga werken we met een strippenkaart.

Hoe werkt het? Je koopt een strippenkaart voor 6 of 10 of 16 strippen, deze gebruik je wanneer je komt en deze blijft 3 maanden geldig voor de 6-strippenkaart, 4 maanden geldig voor de 10-strippenkaart en 6 maanden geldig voor de 16-strippenkaart.

Prijzen zijn als volgt:

  •   6 strippenkaart:   66 euro  (11 euro per les)
  • 10 strippenkaart: 100 euro (10 euro per les)
  • 16 strippenkaart: 144 euro (  9 euro per les)
  •   1 losse yoga les (zonder strippenkaart) : 12 euro

Let op: contant betalen is niet mogelijk.

Strippenkaarten, info, opgave etc. kan allemaal via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

De strippenkaart kun je bovendien voor ALLE workouts gebruiken, dus voor FitnessDance, Circuit training en Twerk ! 

Zie het complete lesaanbod op www.naomidance.nl/groepslessen/lesrooster