Algemene info & voorwaarden

Alles over algemene info & voorwaarden
Lees op deze pagina alles over de algemene informatie en voorwaarden bij groepslessen binnen Naomi Dance & Workouts.


Lesperiodes en lestijden
De diverse groepslessen die vanuit Naomi Dance & Workouts worden gegeven zijn regulier wekelijkse lessen. Een les duurt een uur. Tijdens de nationale feestdagen zijn er geen lessen. In de schoolvakanties kunnen er wel lessen worden gegeven, zie hiervoor het lesrooster (of vraag deze op bij Naomi). In de zomervakantie gaat de dansschool wel even dicht en worden er dus geen reguliere lessen gegeven. De zomerstop duurt ongeveer 2 maanden en betreft de maanden juli en augustus. Wel wordt er tijdens de zomervakantie diverse workshops georganiseerd, waar je je voor kunt opgeven.

Kleding en andere praktische zaken
Wat doe ik bij een groepsles aan? In ieder geval kleding waar in je je lekker kunt bewegen, legging, topje.
Bij buikdansen en bij Oriental Dance Flow graag op ballerina's of blote voeten, liever geen schoenen en ook geen gympjes.
Bij FitnessDance juist wel op sportschoenen (voor binnen) of gympjes.
Bij FitnessDance graag je eigen yoga-matje meenemen.
Bij Twerk is een trainingsbroek of joggingsbroek fijn, of een korte broek of twerk-broekje ( oftewel iets waar je lekker kunt schudden met de billen ;-) ) 
Bij Twerk zijn knie beschermers belangrijk (!), let op; in de studio zijn er maar beperkt aantal aanwezig.
Algemeen; denk ook aan een flesje water & handdoek (met name voor bij de workouts).

Aansprakelijkheid
Deelnemen aan een les is op eigen risico. Naomi Dance & Workouts is niet verantwoordelijk voor ongevallen, letsel, blessures en diefstal voor, tijdens of na de les. Het kan voorkomen dat er (groep)foto’s worden gemaakt voor gebruik vanuit de dansschool, zoals om te plaatsen op social media. Indien je dit niet wenst dien je dit zelf vooraf aan te geven.

Inschrijven, Afmelden en Les uitval

Aanmelden voor 1e keer les:
Voor deelname aan de groepslessen bij Naomi Dance & Workouts dient de deelnemer zich aangemeld te hebben via het inschrijfformulier op de website.
Bij aanmelding/inschrijving voor lessen (na een eventuele proefles) dient het lesgeld betaald te worden voor ingang van deelname aan de (daaropvolgende) les.

Afmelden:
Voor alle groepslessen (zowel danslessen als workouts) geldt dat bij verhindering van de les dit op dezelfde dag voor 12:00 uur doorgegeven dient te worden aan Naomi. Indien afmelding na 12:00 uur op de dag plaatsvindt dan geldt voor de groepsles dat deze les niet ingehaald kan worden en i.g.v. FitnessDance of Circuit training, wordt deze afgestempeld op de strippenkaart. 

Les uitval:
Vanuit de dansschool kan per groepsles gedurende een les periode 1 les uitvallen. Indien er meerdere lessen uitvallen komen deze voor rekening van de dansschool. Deze zullen dan in afstemming met de lesgroep ingehaald worden of verrekend worden met de nieuwe les periode.

 

Lesgeld & kortingen

 • Een proefles is 10 euro (tenzij er een actie is).

 • Kosten per groepsles (met uitzondering van FitnessDance & Circuit training) is 10 euro; het lesgeld gaat per kwartaal of periode. Een losse les is niet mogelijk (behalve de proefles).
 • De FitnessDance workout en Circuit training werken op basis van een strippenkaart systeem, met de volgende keuzes:
  •   6 strippenkaart:   66 euro  (11 euro per les)
  • 10 strippenkaart: 100 euro (10 euro per les)
  • 16 strippenkaart: 144 euro (  9 euro per les)
  •   1 losse FitnessDance les (zonder strippenkaart) : 12 euro
 • Voor de reguliere lessen (Buikdans, Oriental Dance Flow, Modern bollywood en High heels) geldt een kortingsysteem:
  • Bij deelname aan 2 lesvormen komt op de 2e lesvorm 20% korting!
  • Bij deelname aan 3 lesvormen komt op de 3e lesvorm 30% korting!
  • Bij deelname aan 4 lesvormen komt op de 4e lesvorm 40% korting!
 • Let op; deze kortingen gelden niet op strippenkaarten (zoals van toepassing bij FitnessDance workout & Circuit training), deze kennen namelijk al een eigen kortingsstructuur.
 • Een simpel voorbeeld:
  • Stel, een lesseizoen kent 10 lessen.
  • Kies je enkel voor buikdansen dan zijn de kosten 10x 10 = 100 euro
  • Kies je voor 2 lessen (bijv. buikansen en bollywood) dan zijn de kosten 100 euro (buikdans) + 80 euro (20% korting op bollywood) = 180 euro
  • Kies je voor 3 lessen dan zijn de kosten 100 euro (lesvorm 1) + 80 euro (20% korting op lesvorm 2) + 70 euro (30% korting op lesvorm 3) = 250 euro
  • Kies je voor 4 lessen dan zijn de kosten 100 euro (lesvorm 1) + 80 euro (20% korting op lesvorm 2) + 70 euro (30% korting op lesvorm 3) + 60 euro (40% korting op lesvorm 4) = 310 euro
 • Studenten krijgen altijd 10% korting op het totale lesgeld, dit geldt alleen voor voltijdstudenten en op vertoon van je studentenpas.

 • Heb je hierover vragen, stuur gerust een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Het lesgeld dient aan het begin van het les seizoen overgemaakt te worden. Restitutie lesgeld is niet mogelijk. In geval van opgave voor een workshop, kan iemand anders in je plaats komen. Een gemiste les kan binnen een week altijd ingehaald worden in een andere groep of op een andere leslocatie, graag dit vooraf wel afstemmen met Naomi. Indien een les uitvalt vanuit de dansschool, zal deze in overleg met de lesgroep op een andere datum/tijdstip worden ingehaald of verrekend worden met de nieuwe les periode.

 

Nieuwe lockdown?

Vraag:
Wat als er weer een nieuwe lock-down komt?

Antwoord:
In dat geval stopt je les abonnement en deze begint dan weer als het weer kan, dus je lespakket blijft actief en vanuit de dansschool komen er geen lessen te vervallen.

Vraag: 
Krijgen we dan online lessen?

Antwoord:
Ervaring baart kunst, nee geen online lessen, maar wel online veel leuke dingen, zoals bijv. een koffie-avond met allerlei ideeën voor spelletjes of, leuke mopjes of verhalen aan elkaar vertellen, of voor elkaar dansen. Uiteraard wordt dit niet beschouwd als een "les" maar voor wie wil gewoon even lekker gezellig om samen te zijn. 

 

We blijven altijd positief, na regen komt zonneschijn. :-)  

 

Aanmelden voor een groepsles