Over mij

Alles over mij
Lees op deze pagina alles over mij.

naomi bellydance over mijDe Oriëntaalse dans en muziek is vanaf kleins af aan al in mijn leven aanwezig geweest. Ik ben namelijk opgegroeid met oosterse muziek gezien het feit dat mijn 'roots' uit het midden oosten komt. Naast de oriëntaalse dans vind ik dansstijlen als latin, hip-hop, streetdance heel erg mooi, maar mijn hart ligt bij de oriëntaalse dans.

Als oriëntaalse danseres heb ik mij ontwikkeld door bij verschillende dansdocenten, nationaal en internationaal, cursussen, workshops en privélessen te volgen. Tevens ben ik gecertificeerd groepsles-instructeur. Zo heb ik mij ontwikkeld tot waar ik nu sta. Omdat buikdans mijn grootste passie is, blijf ik me verdiepen in deze dans. Ook brengt de tijd nieuwe technieken met zich mee. Uitgeleerd ben je dus nooit.

Naast het geven van shows voor verschillende evenementen geef ik ook oriëntaalse buikdanslessen in groepsverband op meerdere locaties. Mooi vind ik aan deze dansvorm is dat je gevoel, emotie en vreugde kunt vertalen met je lichaam en mimiek. Voor mij is deze dans dan ook de mooiste dansvorm die er bestaat.

Behalve een danseres en dansdocent ben ik ook een gediplomeerd activiteitenbegeleider en heb ik me ontwikkeld in instructeur opleidingen voor beweeglessen, waaronder “Bewegen met senioren”.

Werken met senioren is zeer verrijkend, onbewust geven ze je zoveel mee. Ik denk vaak “goh, ze hebben al het leven geleefd dat ik nu leef”, dat geeft me zoveel voldoening en motivatie, om met deze doelgroep te mogen werken en ze beweegactiviteiten aan te bieden. Wat ik leuk vind aan senioren? Hun enthousiasme, kort-door-de-bocht, geen omwegen maar to-the-point, plezier, blijheid en dankbaarheid. Een blije leerling is een blije juf.

Missie
Mijn missie is vrouwen bij elkaar te brengen en zich te laten prikkelen door de prachtige oriëntaalse ritme en melodieën, door golvende en sierlijke wijze te bewegen en daarmee hun lichaam opnieuw te ontdekken naar de eindeloze mogelijkheden van 1001 manieren van bewegen en zo hun prachtige vrouwelijkheid weer naar voren te brengen.

Door het geven van optredens wil ik bovendien deze rijke dansvorm naar andere mensen overbrengen en ze hiermee entertainen.

Visie
Het is belangrijk dat vrouwen zich durven te uiten. In de oriëntaalse dans kun je alles kwijt, je blijheid, energie, vreugde en emotie. Deze dansvorm is voor alle vrouwen! Plezier, vreugde, vermaak en een positief klimaat staan hier centraal.